Historie van

Rijschool Zaanstad

1976

Rijschoolzaanstad is al meer dan 40 jaar actief in de Zaanstreek. Opgericht in 1976 door de heren Jaap Schleeper en Ton van Zoest. Rijschool Zaanstad heeft een rijke en succesvolle historie.

2008

In 2008 heeft Hans Veltman de Rijschool van Jaap Schleeper overgenomen. Samen met zijn collega Henny Grootjen kon Hans het succes van Rijschool Zaanstad voortzetten. Ondanks de crisis is Rijschool Zaanstad overeind gebleven en sindsdien zijn er nog vele Zaankanters geslaagd bij onze rijschool.

Heden

Vandaag de dag is Rijschool Zaanstad vrijwel elke dag op de weg te vinden. Zelfs in het weekend en s’avonds zul je ons voorbij zien rijden in de Zaanstreek. Ons motto is altijd hetzelfde gebleven; leer mensen écht rijden. Zorg dat de leerling slaagt voor de opleiding als capabele bestuurder en zo veilig deel kan nemen aan het verkeer.

Onze uitstraling heeft een update gekregen qua design maar is gebaseerd op de bekende vormgeving. De twee rode tapelijnen op het dakbord waar het allemaal mee begon in 1976 zijn verweven in onze nieuwe identiteit en als je ze ergens tegenkomt, steek dan gerust je hand op!